Schrijf u in voor de nieuwsbriefSchrijf u in voor de

Nieuwsbrief

 

Mail onsMail ons op

info@leerpuntadd.nl

 

 

homeRondleiding:

1, 2, 3, 4, 5, 6

 

 

Database

Team

Home

Leerpunt ADD nu weten we het wel logo
Like ons op Facebook: @LeerpuntADD
Volg ons op Twitter: @LeerpuntADD

Alex Steenbreker lezing Alex Steenbreker

 

Alex Steenbreker (23) is oprichtster en webmaster van Leerpunt ADD. Eind 2019 voltooide zij haar bachelor biologie in de richting neuro- en gedragswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna startte zij Dawning →, waarmee ze lezingen en workshops aanbiedt.

Toekomst

Doe mee

Hartelijk bedankt voor alle steun

 

In het bijzonder dank aan:

Alle donateurs tijdens de crowdfunding eind 2016 en in of vanaf de zomer van 2018

 

Roelf Renkema, Margrietha Konstapel en Selina Wijnands voor hun gastblogs →

 

Gerrit, Margrietha, Age, Marije en Sander voor hun werk aan de film Over executieve functies →

Zie hier → een interview ‘achter de schermen’ in het magazine van Impuls & Woortblind →, juni 2018.

 

 

Iedereen die ons tot nu toe al gesteund heeft, maar niet op deze pagina staat: heel hartelijk bedankt! Zonder jullie bijdragen waren we niet zo ver gekomen.

 

Wilt u ons steunen? Kijk hier → voor suggesties!

Nieuws

 

Sarah MinckSarah Minck

 

Sarah Minck (23) is illustrator voor Leerpunt ADD. Ze tekende de eekhoorn in ons logo en de kleine illustraties die her en der te vinden zijn.

Janine Batterink

 

Janine Batterink (27) werkt mee aan de inhoud van Leerpunt ADD. Ze is leerkracht basisonderwijs, laat zich niet gauw tegenhouden en bekijkt een probleem of uitdaging graag van meerdere kanten.  

 

"Al van jongs af aan zit ik met mijn neus in de boeken en wil ik graag het naadje van de kous weten. Toen ik hoorde dat ik ADHD had, ben ik ook daar meer informatie over gaan opzoeken. Al gauw merkte ik dat ik niet veel verder kwam dan de bekende zelfhulpboeken en wat magere checklists op internet. Dit voelde voor mij niet toereikend om echt concrete veranderingen aan te brengen om beter om te gaan met mijn ADHD. Inmiddels vind ik stukje bij beetje mijn weg en leer ik beter omgaan met wat ik wel en niet kan.

 

Wat ik jammer blijf vinden, is dat ik niet eerder duidelijke en concrete informatie en tips heb kunnen vinden over het omgaan met ADHD. Ik heb zelf gemerkt dat zelfs kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Daarom ook mijn enthousiasme over en mijn bijdrage aan deze site. Ik hoop dat deze site uiteindelijk hulp zal bieden aan mensen die zich herkennen in of de diagnose AD(H)D hebben gekregen. En dat ze met concrete, soms kleine, soms wat grotere, veranderingen hun leven wat makkelijker kunnen maken."

FAQ

 

Home - Database - Team - Twitter - Facebook

 

©2016 Leerpunt ADD - Laatst bijgewerkt: februari 2019

 

Rondleiding: Dit is 7. Home>nieuws(brief). Einde van de rondleiding. Naar database →